پژوهشهای جدید نشان میدهد که نوشیدن شیر میتواند از ترکیبات سولفور موجود در سیر که عامل طعم و رایحه آن میشود به میزان قابل توجهی بکاهد.
نتایج این پژوهش که در مجله فود ساینس منتشر شده بیانگر آن است که چربی و آب موجود در شیر میتواند به خنثیسازی بوی سیر کمک کند.
به گزارش ایسنا، پژوهشگران میگویند که بهترین نتیجه هنگامی حاصل میشود که شما جرعهای از شیر را همزمان با بلعیدن سیر بنوشید. ترکیب سیر و شیر در دهان و پیش از بلعیدن کامل میتواند بهترین کارآیی را در کاهش بوی نامطبوع سیر داشته باشد.
چنانچه نگرانی از بابت افزایش چربی ندارید، اثربخشی نوشیدن شیر پرچرب هم در مقایسه با شیرهای کم چرب یا آب آشامیدنی، بیشتر گزارش شده است.
فواید بهداشتی و درمانی سیر سالها است که توسط دانشمندان توصیه شده است اما بوی بد ناشی از آن که از طریق دهان و ترشح عرق بدن قابل استشمام است موجب آن شده است که بسیاری از مردم از گنجاندن سیر در رژیم غذایی روزانه خود صرف نظر کنند.
شریل بارینگر و آرارات هانسنوگرام، پژوهشگران دانشگاه اوهایو آمریکا که این پژوهش را انجام دادهاند، معتقدند که برای خنثی کردن رایحه ناخوشایند سیر، علاوه بر شیر، نوشیدن آب و خوردن غذاهای حاوی چربی، قارچ و سبزیجات معطر میتواند موثر واقع شود اما ترکیبی از آب و چربی (نظیر آن چه در شیر موجود است) میتواند نتیجه بهتری داشته باشد.
مصرف روزانه سیر به ویژه در مناطق مجاور دریا و سرزمینهایی که با رطوبت بالا مواجهند توسط پزشکان و به منظور پیشگیری از بیماریهای مفاصل مانند روماتیسم توصیه میشود.
سیر دارای ترکیبی به نام آلیل متیل سولفید (AMS) است که معده انسان به راحتی قادر به گوارش آن نیست و بوی بد ناشی از خوردن سیر نیز به این ماده نسبت داده میشود.